the-ball-488701_1280

Gratis basisløsning på nettsider

Synes du våre tjenester høres spennende og interessante ut, men samtidig at det kan være litt vanskelig å vurdere hvor bra dette egentlig blir og om det egentlig er verdt pengene dine? Hva sier du da til å prøve vår gratis basisløsning først? På den måten får du et inntrykk av hva vi kan hjelpe din klubb med, uten at det koster noe som helst. I tillegg til selve tjenesten får du gratis kundestøtte i tre måneder. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en e-post med den helt grunnleggende informasjonen om ditt lag (inkludert kontaktperson og adresse), så vil vi ta kontakt for å få på plass den videre prosessen. Det er ikke komplisert i det hele tatt.

Selv om klubben allerede har en hjemmeside som dere kanskje ikke er så fornøyde med – kan dere fortsette å bruke deler av denne ved hjelp av gjensidige linker mellom de to nettstedene i en periode. Alt dette tar selvfølgelig vi hånd om, for å unngå at det blir noen forvirring rundt gamle og nye nettsider. Har du spørsmål, er det selvfølgelig bare å ta kontakt med brukerstøtten eller simpelthen skrive en e-post.

Hva er haken, spør du kanskje nå? Hvorfor gjør vi dette helt gratis? Det er fordi vi er sikre på at klubben din vil bli imponert av de tjenestene vthe-ball-488701_1280i leverer, og at selv vår basisløsning vil bli mottatt med glede og beundring. Vi forutser i grunnen derfor at de fleste vil ønske å oppgradere til våre standard eller eksklusive løsninger med mange nye og spektakulære funksjoner etter hvert. Med gratisversjonen på plass, er det enkelt å oppgradere og med våre betalte løsninger får klubben garantert de beste løsningene som finnes på det norske markedet i dag. Ta kontakt med oss i dag hvis bare det beste er godt nok for deg og din klubb.