the-ball-488700_1280

Hjemmesider til klubben

Ønsker du at ditt idrettslag, din klubb eller en frivillig organisasjon skal kunne legge ut nyheter og artikler umiddelbart på nett, uten å måtte passere tekniske hindre? Kunne du tenke deg å få sendt ut nyheter til dine medlemmer hver gang noe viktig var på gang, eller få automatisk link til det som er nytt på sidene deres? Tror du ikke at medlemmene ville blitt veldig fornøyde med en slik ordning, og ville ikke du som leder eller styremedlem også fått en enklere jobb med å formidle nytt til medlemmene?

Det er lett å tenke seg at dette er vanskelig eller urealistisk. Mange tror kanskje at the-ball-488700_1280man selv må kunne beherske programmering og kryptering eller vite mye om brukergrensesnitt og datasystemer. Men nei, slik er det faktisk ikke. Klubbnytt kan gjøre alt dette for deg på kort tid, med utmerket kvalitet og rimelige priser.

Med Klubbnytt har mange lag og organisasjoner fått en ny vår og tatt steget inn i den moderne dataalderen. Vi tar oss av alt det tekniske – som vi liker å gjøre til vanlig, slik at du og de andre medlemmene i din klubb skal få mer tid og energi til å holde på med dere liker å gjøre, enten det er fotball, ski, bingo, en supporterklubb eller sanitetsforening. Vi har ferdige løsninger men skreddersyr gjerne også nye løsninger for å kunne tilfredsstille din klubbs behov fullt og helt.

Vi i Klubbnytt er lokalisert i Norge og alle som jobber her snakker norsk og kjenner din virkelighet. I motsetning til andre firma har vi ikke for vane å sette ut denne typen oppdrag til underbetalte og til tider underkvalifiserte dataprogrammerere i den tredje verden. Det er viktig for oss å levere et personlig produkt vi kan være stolte av, og vi prioriterer alltid topp kommunikasjon med alle faste og potensielle kunder.