PhpBB_forum

Standard webløsning – ekstra fordeler

Dersom klubben din velger en standard webløsning i stedet for den gratis basisløsningen får du en rekke ekstra funksjoner som de fleste av våre kunder har lært å sette pris på. Vi minner om at du har en måneds angrefrist når du velger standardløsningen, og at prisen faktisk er svært hyggelig og tilpasset alle slags budsjetter. I tillegg får du selvfølgelig kontinuerlig hjelp, støtte og skreddersydde tjenester fra oss.

PhpBB_forumNår du velger standardløsningen, vil vi hjelpe deg med å utarbeide og organisere en egen liste over medlemmene med telefonnumre, e-post og passfoto. Noen går så langt som å gjøre dette til en slags egen Facebook for klubben, og det er mulig, men selvsagt langt fra nødvendig. Vi tar også alle hensyn til privatliv og regulerer tilgangen til informasjon i tråd med deres vurderinger.

Med standard webløsning vil vi også opprette et diskusjonsforum, eventuelt flere, med ulike emner eller emnekategorier på nettsidene. I for eksempel et idrettslag kan du derfor ha individuelle forum for fotball, ski, håndball, orientering osv. Dette gjør at medlemmene kan kommunisere med hverandre til enhver tid for å utveksle råd og tips om trening eller finslipe taktikken før en viktig kamp eller stafett.

Det er mange andre funksjoner som kommer med når du velger løsningen som vi har satt som standard for idrettslag og andre foreninger, men det som kanskje er det aller viktigste for mange er at vi med standardløsningen gir deg muligheten til å selge annonser på sidene til klubben. Det betyr at eventuelle sponsorer og andre annonsører kan markedsføre sine produkter og tjenester på nettsiden deres. Erfaringsmessig viser det seg at dette kan ha stor betydning når man henvender seg til aktuelle sponsorer og skal poengtere fordelen med å støtte et lag, klubb eller forening. Selv om laget ditt ikke har egne sponsorer kan vi likevel jobbe med deg for å få plassert relevante annonser som kan generere inntekt over tid.