Homepage_we-sport

Vi bygger på historien

Vi i Klubbnytt har levert våre tjenester – som først og fremst er knallgode skreddersydde hjemmesider – til klubber, lag, organisasjoner og foreninger siden 2001. Fjorten år er kanskje ikke så lenge for noen type selskaper, men i IT-sektoren skjønner nok de fleste at dette praktisk talt er en evighet, Vi sier derfor Homepage_we-sportalltid at vi bygger på historien og på det navnet og ryktet vi har opparbeidet oss. Vårt brand eller varemerke er ganske enkelt forankret i de opplevelsene kundene våre har hatt med oss opp gjennom årene.

Kundene som har benyttet seg av våre tjenester har raskt lært seg å bruke de hjemmesidene vi utvikler på dynamisk vis, med jevnlige oppdateringer og formidling av nyheter, resultater og annen informasjon. Med standard webløsning er det ikke noe problem å velge farge og design av nettstedet, og her velger mange å bygge på klubbens egne farger og logo eller kanskje for å inkludere en viktig sponsor.

Ved å bruke våre ulike alternativer for annonsesalg har mange av våre kunder fått inn betydelige beløp, både ved å gi hovedsamarbeidspartnere en ny plattform for assosiering og markedsføring, men også ved å invitere inn nye samarbeidspartnere som ønsker en måte å markedsføre på som følger tiden og utviklingen. Dette gir penger i kassen, særlig fordi mange aktive medlemmer i lag og foreninger er unge mennesker som er de beste målgruppene for mange forskjellige sponsorer og annonsører innen blant annet idrett.

Klubbnytt startet i 2001 som en liten virksomhet drevet frem av to gründere ved navn Tore Halvorsen og Brynjulv Gresnes, og har siden den gangen opplevd stabil vekst basert på fornøyde kunder og et, tilpasningsdyktig produkt. Vi har stor glede av våre mange fornøyde kunder, og kan med stolthet si at våre ansatte er like blide og fornøyde med sin hverdag. Dette vil du også oppleve hvis du og din klubb benytter dere av våre tjenester.